Fysik.

Har ett ganska så stort fysik läxförhör på fredag så sitter som en galning och pluggar in alla 13 sidor. Jag kommer nog vara hemma imorgon också för jag mår fortfarande inte bra, så då får jag se till att gå upp tidigt så jag kan plugga hela dagen, även om jag inte går i skolan måste jag ju plugga in allt för jag måste gå på fredag..

Somnar nog till ett avsnitt av 90210. Eftersom jag slutat kollat på the lying game eftersom jag sett slut på alla avsnitt som kommit ut måste jag ha en annan serie att vara beroende av.. haha.


Passande?

Tumblr_lvfnqczj5o1r0fq3go1_500_large

Sjuk.

Har feber och skitont i huvudet, superfun. Tur att mamma och pappa är på väg hem med mcdonalds, haha. Har ätit sammanlagt tre pepparkakor idag. Så jag är skit hungrig. Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv.

Kisses.

Mupp


Jag vill resa.

Är så sjuuukt resesugen just nu! Helt sjukt. Jag är trött på klimatet i detta jäkla land. Om det ändå ska vara så här kallt kan det lika gärna vara snö på marken. Är trött på skolan och vill bara till ett varmt land och sova, shoppa. Njuta. Ja. Bort.

284125_254089427953040_100000559555126_995907_5239337_n_large

Det finns inga liv som endast består av uppgångar. Det finns bara liv som består av nedgångar.

1047927-10-1304850580052_large

Beroende.

Har hittat min nya absoluta favoritserie som jag är helt beroende av. Den heter the lying game och jag har redan hunnit sett 5 avsnitt nu ikväll. Vill bara fortsätta se mer och mer men måste verkligen sova nu.

Nighty!


Vampire diaries.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av vampire diaries.. :)


To die for.

Jag dör. Att jag aldrig tänkt på att köpa denna. Så snygg. Ett måste till lite kallare dagar i vår. Ännu en snygg jacka på min lilla lista. Älskar färgen btw.

En cape från Jofama by kenza, ca 3500 kr.


Trötthet ger konsekvenser.


Tumblr_lgy0lsc2np1qc7eveo1_500_large_large

hahahahahahah

20110118104249d8261a44039ec2f29d3e2bf17de7b36a_large

Even though it's not me, I'm going to be that person, and never fail again like i did before.

Tumblr_lv6qd21l5q1qcextbo1_500_large

Love

Vet ni vad jag älskar? Nks julskyltning! den är alltid så fin och väldigt vacker! Dem visade den för första gången i söndags, och jag var där i lördags .. typiskt. Men jag hade tänkt att tvinga med mig en kompis bara för att glo på julskyltningen, köpa en klocka och äta deras underbara (underbara är inte tillräckligt för att förklara min kärlek till dem där mackorna ) och bara gå runt och kolla lite. Se om man hittar julklapp till mamma och pappa :)

Åh jag ÄLSKAR julen! Det är det bästa jag vet!


Morgondagens planer.

Imorgon är det skola som vabligt mellan 8- halv två. Det är så skönt att vi slutar tidigt på fredagar! och det blir en lugn dag tror jag. På morgonen har vi matte, sedan historia, vilket jag tycker är ganska kul, sedan engelska book circle sak, lunch, svenska( skriva klart en strindberg uppsats) och sedan No fysik.

När jag kommer hem så ska jag väl ta något att äta och sedan plugga fysik :) Vi har ett fysik läxförhör nästa vecka som jag inte vill få dåligt på!

Nu ska jag borsta tänderna och sova.

Puss!


Gymnasiemässa

Dagen har spenderats på Stockholms mässan, närmare besämt Gymnasiemässan. Det var otroligt mycket folk och det blev jäkligt varmt , men det var jäkligt kul faktiskt! Jag gick runt hela tiden med Rf :) Vi vill ungefär detsamma med gymnasiet och båda har bestämt sig för att söka in på Östra real eftersom det var den skolan som lockade oss mest och den verkade verkligen skitbra! Var hundar procent säker på den innan jag gick dit, men när jag väl kom dit och fick prata med eleverna vart jag ännu mer säker. Känns superkul! Tog broshyrer från alla gymnasier typ, haha. Vill ju verkligen veta att jag gör rätt.

På min gymnasielista står dessa på topp 5 :

1. Östra real.
2. Sjölin
3. Klara Norra
4. Nacka gymnasium
5. Bernadottegymnasium

Alla dessa verkar jättebra och alla var jätte trevliga och snälla, men jag vill ändå helst gå på Östra ! Det hade allt jag vill ha med en skola. + jag vill gärna gå inne i stan!

Jag skulle gått dit tillbaka i helgen, men jag och Rf stannade kvar längre än alla andra så vi känner oss nöjda :)


Där släpptes ett kilo från mitt hjärta

Gud va skönt. Jag har oroat mig så länge,så himla länge för allt detta. Jag har mått dåligt, kännt mig illamående, varit orolig och nervös. Mått dåligt. Men jag har kollat upp det och fixat allt nu. Jag känner mycket bättre självkänsla och jag mår mycket bättre. Jag har stressat ihjäl mig för ingenting. Jag behöver inte vara någon jag inte är. Jag vet vad jag hör hemma och behöver inte låtsas som många andra kommer att göra. Sätta falska mål som dem själva vet dem aldrig kommer kunna klara! Visst, jag kommer inte tillhöra den fina klassen som ni anser. Men samtidigt, vi får se hur det går för dem som tror något, och får reda i sista sekunden att det inte kommer lyckas. Det kommer kännas som ett slag i magen, ett hårt slag i magen. Jag kanske inte är den som har klarast framtid just nu. Men jag känner mig realistisk och jag kommer kunna klara allt så bra om jag bara kämpar. Och jag har varit duktig. Men jag kommer inte skratta dig rakt upp i ansiktet, jag kommer inte se ner på dig. Jag kommer tycka synd om dig. Jag kommer tycka så synd om dig som ser ditt liv rasa ihop. Bara för att du vill något som är helt ömöjligt för dig själv. Är det verkligen smart? Men puss på dig. Du kommer kunna få ett bra liv lilla vän om du bara slutar leka något du aldrig kommer att kunna vara, någon du aldrig varit.

Skärp dig nu.

Tumblr_lpjs9zc65a1qkct9do1_500_large_large

Jag tänker inte leka något för att få din självkänsla att öka.

Tumblr_ltw7o9vyuz1qic4o4o1_500_large

It's not worth it , and it's never gonna be.

Action_photography_13_large


Någon?

Någon som känner sig manad att ge mig 10.000 kr så jag kan slänga min dator åt helvete och köpa en ny? Någon? Please?


Champagne färget nagellack.

Jag är, som mina vänner vet, beroende av nagellack. Jag har hur många som helst och jag kan inte få nog av dem. Just nu är jag så grymt sugen att köpa en av Chanels champagne färgade nagellack. Så jäkla snyggt! har dock inte hittat det, såg det någongång, men nu när jag ska köpa det, så är det no where to be find. Konstigt.


Nemen Nutte! <3

Haha kollade på min gamla blogg och läste igenom lite inlägg. Jag märker verkligen själv hur mycket jag har förändrats när jag skriver , då skrev jag inlägg som : Idag har jag träffat en kompis!!! <333333 XD

haha. Men iallafall hittade lite söta bilder på min misse som bebis!


Haha klockren ! Hon ligger sådär hela tiden i hallen och i min säng. Vem brås hon på? ;)



Och sedan nu .


Morgondagens planer.

Imorgon ska jag bara ta det lugnt med mina fina pojkar och plugga matte. Ska bara ligga i soffan och lata mig och äta massa onyttigt. Sushi fåre bli till middag oxå, har varit sugen på det hela veckan nu.

Mupp 1 .


Mupp 2.

Damp damp

Dampar sönder på min dator. Jag blir förbannad för att det är en stor jävla fläck mitt i skärmen, vilket resulterade i att jag slog den hårdare IGEN tre gånger, så nu komer tre sprickor upp. SMART, måste köpa ny nu.

det är liksom så här på min datorskärm fast det är KOLSVART där färgen är. Lycklig chey gånger 100..?


Besviken.

Har ni kollat kollektionen som Donatella Verscace har gjort för H&M? Gud vad besviken jag blev! Det är alldeles för mycket krussiduller och massa skit , inte snyggt!

Hittade bara denna topp som jag tyckte var söt. Funderar på att köpa. Men vi får se.



vem skulle ha på sig dessa liksom?

You may think we're always gonna be this close, but it will come to an end, soon.

Nom_by_soyismyhomeboy_large_large

Dagens

God kväll, eller vad man nu ska säga!

Sitter här i sängen (superfun) och pluggar so och lyssnar på musik.

Känner att jag börjar tröttna på alla prov vi har just nu. Hela helgen kommer ägnas åt matten, eftersom det är prov på måndag. Kul.

Måste iaf plugga vidare då det är prov på första världskriget imorgon.

Puss

Okej skärpning

Jag har en tendens, som jag alltid har haft. Och det är att skriva en LÅÅÅÅÅNG lista på allt jag vill ha här i världen, men sen aldrig fullfölja den, alltså jag är för slö för att komma på sätt att tjäna ihop pengarna och få dem.

Så nu ska jag göra en riktig lista på vad jag ska köpa / få för att göra något.

På nummer 1 är det iphone 4s, vilket jag kommer få om mina betyg håller sig som dem är just nu tills skolan slutar.

Nummer 2, ja då får det bli datorn, eftersom mongot inte klarar av att hantera en dator.

Vi börjar så, inte en för lång lista alltså.

Sådär. Nu måste jag sova! Juste, blev deprimerad. Trodde det var fredag imorgon. Sadface.




Great.

9500 kr kostar en macbook air. Mina föräldrar kommer knappast köpa en ny dator bara för jag är dum i huvet. So, hur fan ska jag få ihop dem pengarna? Får typ 3500 i julklapp.. + barnbidrag.. + 2000 kr = april ungefär. Fun.

ÅH jag hatar mig själv så grovt mycket just nu. Jag har tusen andra saker jag hellre köper. IDIOT


Jävla idiot.

Fick damp på datorn så slängde ner den på golvet, vilket resulterade att det blev en STOR FET SPRICKA på skärmen så det är en stor svart fläck på typ halva fläcken. Ibland går det inte att vara smartare än mig. Så nu måste jag köpa ny dator. Fuck, älskade min dator, men aja.

Får bli en sådan här : Men det kommer dröja innan jag har råd med den. ÅH fuck, varför måste jag vara så jävla dum i huvet hela jävla tiden? efterblivna äckel. Usch.


You teached me how to live, and know it's my turn to give something back.


Excuses is just a nicer way to say : No, fuck off.

310117_256402254396346_100000797218409_641292_1778078183_n_large

Gymnasiemässan

Om ungefär en vecka, för att vara exakt , den 24 november är det dags för gymnasiemässan! Gud, det är ju helt sjukt. Kommer ihåg i ettan då min lärare berättade att det var någon mässa man skulle på, men det kändes så avlägset, men nu är det dags. Dock är jag väldigt förberedd, har kollat upp flera skolor och jag vet precis vilka skolor jag ska gå på öppet hus. Mitt första val är Östra real. Har velat gått där nu ända sen i sjuan. Men vi får se , har lite tid på mig att tänka!

Östra real skolan.


Dagens vill ha.

En Marc Jacobs väska och en matchande plånbok. Gosh vilket sug jag känner när jag går förbi alla fina väskor på hyllan inne på Jackie. Har hittat den perfekta jag vill ha. Har bestämt mig för att unna mig en sån till julen eller till sommaren. Så det så!




Favorit!

Jag klarar inte av att inte ha någon sorts parfym på mig, och denna är en stor favorit!
Konstigt nog kommer den faktiskt från H&M! Dem brukar inte ha så ''goda'' parfymer där tycker jag, men denna är lovely! Fick den av Elin i födelsedagspresent, och funderar på att köpa ett lager innan dem tar slut, haha. Den luktar väldigt sött, vilket jag älskar ;)


Nytt i garderoben

En piké från polo ralph lauren. Skaffade även mig en i vit, love!


Inställd operation

Lilla Chico skulle ju opererats idag, eller i rättare sagt kastreras . Men det blev inställt eftersom vi ändrade oss i sista sekund eftersom vi kommer vilja ta valpar på honom i framtiden och behålla en. Han har ju en väldigt fin stamtavla och en väldigt annorlunda färg vilket skulle göra det ganska synd om vi inte tog valpar på honom.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu