lycklig lycklig lycklig lycklig

Ja, jag kan skriva och skrika ut att jag är lycklig tiotusen gånger, men det kommer fortfarande inte få någon att förstå hur lycklig jag är.


Länge sen nu.

Ja, det var väl några år sen jag bloggade, typ förra året , hehe.

Jag gör inte så mycket i mitt liv just nu så det blir inte så intressant att blogga om att jag pluggat igen, som vanligt, som varje dag. Just nu händer ingenting spännande i mitt liv, det är bara väldigt stressigt. Nationella proven börjar komma om drygt 2 veckor och jag har prov och stora uppsatser som ska skrivas och... ja det är sista terminen i nian, det är nu jag måste kämpa mer än jag någonsin har gjort i hela mitt liv för att komma in på det gymnasiumet jag vill komma in på. Jag försöker att inte förblinda mig för mycket i betygen, utan har jag poängen som behövs för att komma in så är jag nöjd.

I sommar kommer inte heller mitt liv bli så jätteintressant för då ska jag jobba hos mamma hela sommaren typ, iallafall i 6-7 veckor och resten kommer väl spenderas med vänner och sova. I höst kommer det också antagligen bli jobbigt men samtidigt så mycket roligare. Få ett helt nytt umgänge, ny skola och ny miljö. Känner att jag ruttnar av att vara i min skola just nu, den känns så deprimerande och tråkig, men det finns väl inga skolor som är sådär jätteroliga.

Nästa sommar kommer dock vara höjdpunkten i mitt liv, då flyttar jag till Usa, och förhoppningsvis kommer jag trivas som fisken i vattnet där. Just nu vill jag komma bort från Sverige och bara komma bort... gärna från kylan också ha ha.

Så mitt liv är inte jätteintressant, vilket gör det sjukt tråkigt att blogga , men det är väl ändå inte en själ som läser bloggen, så det drabbar väl ingen precis, hehe.

Om två veckor följer jag med min kära Elin som jag inte träffat på åratal känns det som, då åker vi till etuna över helgen och jobbar lite på gården, det blir kul! har saknat det... kommer ihåg när vi åkte ut dit varje helg, det började kännas som hemma där, haha. Det tråkiga är att Elin flyttar till e tuna i sommar... men jag får väl åka ut ofta och hälsa på flickan lilla.

När jag ändå bloggar kan jag ju skriva vad jag gjort idag iallafall. Gick upp vid halv åtta och stack till skolan vid 8. Hade musik första lektionen vilket var roligt, tycker det är kul att spela gitarr och vill gärna lära mig mer! Sen hade vi so, dock satt jag och Elin och bara pratade eftersom ingen av oss hade en dator, heh. På lunchen drog jag och Elin hem till mig snabbt och gjorde amerikanska pannkakor med smält choklad ( vi är stolta fetton) och bytte om, eftersom vi hade idrott och skulle åka skridskor! Det var skitkul, dock är jag som bambi på isen, haha. Engelska prov var det efter, vilket var väldigt lätt eftersom det var grammatik , och det är ganska lätt, enligt mig, sedan projekt, och sedan stack jag hem. Nu sitter jag här i soffan nyduschad och kollar på hockey med pappa, AIK - Djurgården som jag och pappa skulle gå på, eftersom vi hade VIP biljetter, men han vart upptagen med jobb, inte så roligt...

Så, som ni ser så är inte mitt liv sådär jätteintressant. Själv tycker jag det är ganska deprimerande eftersom det verkligen inte händer någonting. Men men, jag får väl stå ut, har inte precis ett val.

Så jag kommer nog inte börja blogga, jag bloggar bara när jag får lust.

Avslutar detta inlägg med en bildbomb från min Iphone






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu